Knasigt....

Texten i förra inlägget blev visst väldigt liten?
Nån som vet varför?


(och det blev visst denna också "uppdaterad")


Funderar....

... på att klippa mig snart men vet inte riktigt hur ;) Har lite funderingar på att klippa ena sidan kort eller ja både är ju reda korta men klippa den ena extra kort ;)


 
Detta var den bilden jag hittade som var mest lik hur jag tänker, 
så tänker inte att det ska se ut så här exakt men lite liknande ;)  


Söndagskväll

Idag är det söndag, igår va det utkväll med två av mina favorit flickor :) Blev först en liten förfest hos mig sen åkte vi in och gjorde staden osäker ;) Blev en rolig kväll! :D

Idag har det inte blivit att jag gjort så mycket, och just nu sitter jag och kollar på Wallander och peppar mig själv för jobb imon :p nu är reklamen slut så nu måste jag kolla på det sista så att man ser hur det slutar.Ledig idag!

Idag har jag varit ledig, skulle vara ledig imon med men fick precis sms av hotellet och det blir jobb där imon :) Känns skönt, har ändå inte så mkt att göra när jag är hemma just nu så då kan man lika gärna jobba! ;)

Idag har jag som sagt var inte gjort så mycket, har blivit en del tv och data men även lite bus och mys med min lilla bebis :) Han är min ängel!


Lilla Jontis bebis ligger och myser på mattan efter lite lek :)

Nu små kollar jag lite på handbollen, dock inte som intresserar mig sådär jätte mycket direkt ;) Men efter handbollen kommer Sveriges Mästerkock och det är bra, så de får man glo på!

Ha de!

Film helg!

I helgen har det både blivit hyrfilm och bio :)

I fredags hyrde jag och Petra två filmer, "hall pass" och "the ward".
Hall pass var en helt okej film men lite små seg men den gav en del skratt i alla fall ;)
The Ward var en skräckfilm och den var faktiskt bra, länge sen jag såg en bra skräckis, tyckte inte den va jätte läskig men det brukar jag heller aldrig göra nästan :P Det som jag gillade va att man under filmen trodde man visste precis hur allt hängde ihop men sen senare märkte man att det inte riktigt va som man trodde. En sevärd film!

Sen i lördags blev det bio med Elin =) Vi kollade på new year's eve. Den va helt okej men det är nog dock ingen film jag vill se om :PHa de gött!

Mumsit!

Precis käkat pannkakor, vilket jag tycker är väldigt gott men det finns en som tycker det är ännu godare skulle jag tro och det är Jonte ;) Han blir superglad om han får smaka och med hans bedårande gröna ögon så kan man ju bara inte säga nej ^^


Nöjd liten Jontis när han fått smaka lite pannkaka! :) Han hade nog
dock gärna smakat lite mer men det fick han inte ;)


Man måste ju vila sig efter man har ätit och det gör han helst på min
stol, får nästan aldrig ha den själv ;) Haha 


Nu blir det nog att kolla lite film, imorgon väntar lite jobb :) Har inte jobbat nått de senaste två veckorna så det känns bra att jobba lite så man kan få lite pengar också!

HejSvejs!

Blir så arg!

Det står ofta i tidningen disskutioner om att många tycker att man ska utrota vargen från den svenska skogen, och det gör mig arg och förbannad! Jag är så trött på människan ibland, vi tror att vi kan göra precis hur som helst, att vi har rätt att göra precis vad vi vill! Jag vet att många av dem som vill utrota vargen är för att de dödar deras djur. Visst det är ju inte bra men man kan inte bara bestämma att man ska utrota ett annat djur för det, de har också rätt att leva!

Många ser vargen som en brutal mördare bara, men jag förstår inte hur? Vargen är ju ett så magnifikt djur, och hade det inte varit för vargen hade vi inte haft människan bästa vän, hunden! Vi har vargen att tacka för mycket!


(bild från google)

Nu när jag läste i tidningen om detta med att utrota vargen blev jag väldigt sugen på att köpa en bok "mannen som lever med vargar". Här nedan följer en text om bokens handling tagen från cdons hemsida.

Mannen som lever med vargar I Mannen som lever med vargar berättar Shaun Ellis stjärnan i det populära tv-programmet Leva med vargmannen på Animal Planet - om hur hans liv oåterkalleligt förändrades första gången han såg en varg. Han berättar om sin uppväxt i Norfolks vildmark, den överlevnadsträning han fick inom den brittiska arméns specialförband och om hur han i nära två år levde med en vargflock på Nez Percé-indianernas marker i Idaho, USA. Shaun Ellis erbjuder en unik och fängslande inblick i de vilda vargarnas liv, dessa hotade och missförstådda djur. Han berättar om hur han kommunicerade med vargarna med ylanden och kroppsspråk, hur han jagade med flocken, åt rått kött och om det var nödvändigt försvarade sin del av bytet. Efter att levt i vildmarken i två år kände Shaun knappt igen det djuriska ansikte som stirrade på honom i spegeln. Mannen som lever med vargar är ett fascinerande porträtt av en man som övergav civilisationen, men aldrig förlorade kontakten med sin mänsklighet.


(bild tagen från google på bokens framsida)

Så tycker alla borde tänka på att djuren fanns på jordens yta långt innan oss!

Ha nu en toppen dag! :D

Paus i städandet

Håller på att städa lite på rummet, kan behövas ibland (om inte ganska ofta ;)). Men just nu har jag en liten paus där jag kollar på film och sitter vid datorn. Kollar på "Dear John", en mycket bra film tycker jag.


(Bild från Google)

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen då jag inte riktigt minns helt hur den slutar :P

Ha de gött!

Viva la Greta!

Haha! Kollar just nu på "Viva la Greta!" på kanal 1, ganska roligt måste jag säga. Något mer som har sett den eller snarare kanske ser den då den går i detta nu? ;)
Ska bli bättre på uppdateringen nu när det är 2012 tänkte jag ;)

Ha det gött!

Nu är det ju 2012...

Nu är 2011 föralltid borta, vi välkomnar istället 2012!

.


Jag heter Lizi och är en 19-årig tjej som gillar djur och att fotografera. På fritiden gillar jag att äta majs och bada brödsmulor. Jag hoppas nu kommer ha en trevlig stund här i min blogg! :D