Antingen allt eller inget...

Japp så är det när man jobbar som extrajobbare, har ju två extrajobb, ett i bokhandel och ett på hotell. Vissa veckor jobbar jag 0 dagar men vissa veckor så som denna veckan jobbar jag 7 dagar ;) Blir en tuff vecka men det är härligt med lite pengar! ;)

Har inte blivit att jag bloggat på ett tag då jag inte har suttit så mkt vid datorn och inte heller haft nått att skriva om direkt :P

Blev ett kort inlägg så lägger in en bild som jag tog i sommras på en liten snok :)


Ha de gött!

Måndag!

Idag är det måndag och den har för min del bestått av jobb, har jobbat på hotellet idag och imon blir det lite jobb på bokhandel :) Har varit ledig ganska länge nu så det var verkligen skönt att få jobba och veta att lite pengar kommer rulla in på kontot ;)
Kom hem från jobbet vid 5 och har sedan dess lagat pannkakor och kollat lite tv, mycket mer har jag inte hunnit med, jo lite läsning blev det också! :)

Tänkte bjuda på en bild jag tog igår, gick ut i trädgården för att smyga lite på småfåglarna!


Ha en fortsatt bra vecka alla! :D

Kattfotens Katthem

Skrev lite om Jonte och Rasmus igår, nämnde aldrig att de kommer ifrån ett katthem här i Halmstad som heter kattfoten. Jag ville länge ha katt och kollade runt till en början mycket på blocket men sen så kom jag att tänka på att vi faktiskt hade ett katthem inte så långt ifrån, då blev det att jag började kolla där istället!
Jag tror nog jag alltid kommer försöka köpa djur via djurhem eller omplaceringsdjur som har haft det svårt. Jag vet att många gärna vill ha ren rasiga katter och att de ska vara kattungar i början, och ja visst kattungar är super duper söta! Men vi köpte faktiskt två vuxna katter, lite av anledningen var att de har mycket svårare för att få nya hem än vad kattungar har. Kattungarna blir ofta om inte nästan alltid valda först.

En liten tanke jag tycker man ska tänka på när man ska köpa katt! Tycker absolut inte att man gör fel i att köpa en kattunge från en uppfödare eller så men vill man hjälpa en liten vilsen själ så rekommenaderar jag att rädda en katt från ett katthem! Det blir garanterat en vän för livet!

Vad passar nu inte bättre än en bild på lilla Jontis!

Jonte är kung här i Sennan!

Hemma efter en härlig dag på isen!

Har precis kommit hem efter att ha åkt skridskor på sjön med pappa, Elin och Petra! Det är så härligt att susa fram på isen när vinden biter en i kinderna! Har tyvär inga bilder men både Petra och Elin hade kamera så kanske lyckas sno dem sen en dag och kanske kanske kommer de in på bloggen då ;)

Men samtiden som det är härligt så längtar jag ändå väldigt mycket till sommaren! Då man kan bada i sjöarna istället för att åka på isen! ;)

Eftersom det inte blir några bilder från idag blir det en sommrig bild istället tagen i sommar.


Längtar efter sommarens alla härliga färger!

Jahopp...

Vad ska man skriva om denna fredagskväll tro? Ska jag vara ärlig vet jag inte riktigt vad jag ska skriva men kanske kommer på nått ;)

Kan skriva lite om min älskade lilla Jontis! Eller man säger ju att en bild säger mer än tusen ord så det får bli en bild på honom :) Ganska gammal bild, en från 2008 som jag hittade :) Det var år 2008 som vi köpte lilla Jontis, vi köpte då också Rasmus, men han blev sjuk våren 2009 och finns inte kvar hos oss här på jorden. Saknar honom enormt mycket, djur kan verkligen sätta spår i en. <3En liten bild på min älskade och saknade Rasmus! <3Rasmus och Jontis var som bröder, de busade och bråkade en
del men ibland låg de och bara myste! <3

Jonte har snart varit hos oss i 4 år, men det känns som att han alltid har varit här!
Förhoppningsvis kommer Jonte in snart och lägger sig i min säng så att han kan värma upp den innan jag går och lägger mig ;) sen är det super mysigt att ha honom vid en fötter när man ska sova <3


Hoppas ni alla får en underbar helg! Imorgon blir det troligen att åka lite skridskor :) Ha de gött!

Lovade ju en bild...


Inte så fin bild och den gör inte håret rättvist direkt men här är en
bild i alla fall :P Förhoppningsvis kommer det en bild senare där
håret är lite mer fixat och bilden är lite finare ;)


Kort...

blev ännu kortare, pratar nu om mitt hår ;) Klippte mig i tisdags, det blev lite som på bilden men ändå inte als så :P ska lägga ut bild men har inte blivit att jag tagit något ännu då jag tycker det är jobbigt att ta foto på sig själv, lite svårt att få det att se bra ut...
Om ungefär en timme ska Elin hämta mig och då bär det av till gekås! :) Ska bli kul att hitta på nått och att få umgås lite med Elin! :) Har inte så mycket som ska handlas men en del finns det och sen lär man ju hitta lite som man inte hade tänkt också, det brukar i alla fall alltid bli så ;) Så troligen kommer det att bli så även denna gång. Kollade precis webbcamen på gekås och det ser ut som att det är ganska lite folk, håller i alla fall tummarna på det :) Hatar när det är proppat med människor som kör på en hela tiden ;) Nää nu ska jag fixa mig lite, se om det även blir att jag lyckas ta ett foto kanske så ni kan få se hur mitt hår ser ut nu ;)

Ha en superdag alla! Passa på att gå ut, solen skiner och det är inte så kallt :) (säger jag som ska gå inne på geksås hela dagen ;))

Framtiden...

Att tänka på framtiden gör mig inte glad, många tankar som snurrar samtidigt som det är helt tomt! Man skulle njutit mer av tiden när man var liten och det inte fanns så mycket att fundera över. Detta vädret gör ju en inte muntrare heller direkt, hade varit skönt med lite sommar nu måste jag ju säga!


Jag heter Lizi och är en 19-årig tjej som gillar djur och att fotografera. På fritiden gillar jag att äta majs och bada brödsmulor. Jag hoppas nu kommer ha en trevlig stund här i min blogg! :D